Monien asioiden summa. Vaihtovuoden hintaan vaikuttaa moni tekijä. Muista budjettia miettiessä, että eläminen ja harrastaminen maksaa joka tapauksessa, myös kotimaassa.
Kuvat

Hinta ja rahoitus

Vaihtovuoden kokonaiskustannus koostuu Universal Playersin välityspalkkiosta 8950 euroa sekä kouluille suoraan maksettavista lukukausimaksusta, joka vaihtelee kouluittain.

Koulumaksut

Yhdysvalloissa ja Kanadassa yksityiskoulujen laadukas toiminta mahdollistetaan lukuvuosimaksuilla. Henkilökohtaisen kokonaissuunnitelman ja budjetin lukuvuosimaksuille laadimme yhdessä oppilaan ja vanhempien kanssa. Vaihtovuoden hintaan yksityiskoulussa vaikuttaa moni tekijä. Lähtökohtaisesti boardingschoolien lukuvuosimaksut vaihtelevat 45 000-60 000 dollarin välillä. Boarding schoolien lukuvuosimaksuun sisältyvät ensiluokkainen opetus, asuminen campuksella, ateriat (aamiainen, lounas ja illallinen), koulu-urheilu sekä koulun tarjoama kattava sairaus- ja tapaturmavakuutus.

Day-koulujen lukuvuosimaksut ovat noin 10 000-15 000 dollarin luokkaa sisältäen laadukkaan opetuksen ja koulu-urheilun. Day-koulua käytäessä isäntäperheessä asumisesta tulee lisäkustannuksia sijoituspaikasta riippuen noin 300–1200 dollaria kuukaudessa. Kaikki lukuvuosimaksut maksetaan aina suoraan yksityiskouluille ilman välikäsiä.

Stipendit

Vaikka yksityiskoulujen lukuvuosimaksut ovat lähtökohtaisesti korkeita, tämän ei pidä antaa pelottaa. Budjettia miettiessä on hyvä pitää mielessä, että eläminen ja harrastaminen maksavat joka tapauksessa myös kotimaassa.

Universal Playersin osaamisemme ydintä on neuvotella oppilaillemme huomattavia stipendejä kattamaan lukukausimaksuja. Olemme toimineet vuodesta 1997 lähtien ja kouluverkostomme on niin laaja, että löydämme varmasti jokaiselle oppilaallemme oikean koulun. Koulupaikkaa kartoittaessamme käymme läpi oppilaan toiveet, harrastukset, akateemisen taustan sekä perheen taloudellisen tilanteen. Otamme kaikki edellä mainitut asiat huomioon sopivia sijoituspaikkoja suunnitellessamme. Etunamme on, että toimimme suoraan koulujen päättäjien kanssa, tunnemme koulut ja niiden henkilökunnan henkilökohtaisesti, emmekä käytä kolmansia osapuolia prosessissa.

Olemme vuosien aikana järjestäneet oppilaillemme stipendirahaa yksityiskouluilta usean miljoonan dollarin edestä. pelkästään kouluvuodeksi 2016-2017 neuvoteltujen stipendien yhteenlaskettu arvo oli yli 1,8 miljoonaa dollaria. Jokainen ohjelmaamme hyväksytty oppilas, joka perheen taloudellisen tilanteen vuoksi tarvitsee stipendirahaa, tulee sitä myös saamaan. Pystymme jo tapaamisessamme perheen kanssa kertomaan minkä suuruiseen stipendin voimme nuorelle neuvotella. Kouluvuonna 2016-2017 oppilaamme saivat keskiarvolta stipendirahaa 53% lukuvuosimaksusta eli keskimäärin noin 30 100 dollaria oppilasta kohden. Parhain stipendi oli täydet 100% eli kattoi nuoren kaikki koulumaksut.

Universal Playersin VÄLITYSPALKKIO

Universal Playersin välityspalkkio lukuvuodelle 2017-2018 on 8950 euroa, joka kattaa työmme löytää nuorelle paras mahdollinen koulupaikka ja neuvotella stipendirahaa tarpeen mukaan. Myös Universal Players haluaa osaltaan auttaa toteuttamaan nuorten unelmia ja mahdollistaa ohjelmamme mahdollisimman monelle lahjakkaalle nuorelle. Myönsimme kouluvuodeksi 2016-2017 oppilaillemme stipendejä välityspalkkioon yhteensä 50 000 euron edestä.