Pelikenttä on pyöreä. Kerro meille mitä harrastat ja missä haluaisit harrastaa. Vaihtovuotesi näyttämöksi löytyy kouluvaihtoehtoja ympäri maailmaa!
Kuvat

Kohdemaat

UP_kartta-v3

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mahdollisuuksien Pohjois-Amerikka

Universal Players on erikoistunut toteuttamaan ainutlaatuisia vaihtovuosia USA:ssa ja Kanadassa. Pohjoisamerikkalaisissa yksityiskouluissa USA:ssa ja Kanadassa pystyt yhdistämään opiskelun ja harrastamisen paremmin kuin missään muualla maailmassa. Yksityiskouluissa järjestelmä on rakennettu siten, ettei koulunkäynti pääse kärsimään urheiluharrastuksesta tai toisinpäin, vaan kaikelle on sovitettu aikansa ja paikkansa. Opiskelu ja harrastukset kulkevat oikeasti käsi kädessä niin, että molemmissa on mahdollisuus menestyä samanaikaisesti ja juuri siksi haluamme lähettää oppilaitamme Pohjois-Amerikkaan.

Pohjois-Amerikka maanosana tarjoaa lukemattoman määrän erilaisia mahdollisuuksia. On luonnollista, että Kanadasta löytyy erittäin hyviä vaihtoehtoja esimerkiksi jääkiekkoilijoille, kun taas Florida on monen golfarimme paratiisi. Quebec tarjoaa ranskankielestä kiinnostuneelle ainutlaatuisen mahdollisuuden kielelliseen kehitykseen ja Coloradon Kalliovuoret upeat olosuhteet alppihiihtäjälle. Onnistuneeseen vuoteen ulkomailla liittyy kuitenkin myös paljon muuta kuin vain koulun maantieteellinen sijainti ja me Universal Playersilla osaamme ottaa huomioon kaikki ne asiat suunnitellessamme sinun unohtumatonta vuottasi.

KAIKKI KOULUT OVAT MEIDÄN VALITSEMIAMME

Universal Playersilla on kokemusta Pohjois-Amerikan valtavasta koulukentästä lähes 20 vuoden ajalta. Oma kouluverkostomme on niin laaja, että löydämme jokaiselle vaihtoehtoja, olipa kiinnostuksen kohteesi sitten urheilussa, akateemisuudessa tai taiteessa. On myös paljon kouluja, joita emme ole koskaan ottaneet kouluverkostoomme maantieteellisen sijainnin tai muun syyn takia.

Kukaan oppilaistamme ei lähde vuodeksi maissipellolle, mutta joku onnekas voi halutessaan päästä opiskelemaan yksityiskouluun kansallispuiston keskelle tai vaikka miljoona kaupunkiin. Toisin kuin perinteisessä vaihto-ohjelmassa, kaikki yhteistyökoulumme sijaitsevat Pohjois-Amerikan keskeisillä alueilla, useimmiten tunnin tai parin ajomatkan päässä, jostakin suurkaupungista. Miksi? Koska me Universal Playersilla olemme itse valinneet kaikki yhteistyökoulumme ja ottaneet valikoimaan vain kouluja, joissa sinulla olisi mahdollisuus mahtavaan vaihtovuoteen! Go out and play!