Home, sweet home. Kampus vai isäntäperhe? Sinulle sopivin vaihtoehto valitaan yhdessä, tulet siis viihtymään varmasti!
Kuvat

Asuminen

Previous Image

Next Image


 

BOARDING SCHOOL
Sisäoppilaitoksessa eli boarding schoolissa asut koulun campuksella asuntolassa eli dormissa. Asuinympäristö on rauhallinen ja turvallinen, ja olet aina lähellä luokkahuoneita, ruokalaa, kirjastoa ja vapaa-ajan aktiviteetteja. Kävelymatkan päästä löytyvät myös harrastusmahdollisuudet, olipa itsellesi se tärkein sitten koulun oma jäähalli, uimahalli, golf-kenttä, kuntosali tai hevostallit. Yksityiskouluille oppilaiden viihtyminen on ensiarvoisen tärkeää ja puitteet ovat kouluissa sen vuoksi äärimmäisen laadukkaat. Myös koulun henkilökunta on campuksella aina lähelläsi, ja saat halutessasi tukea ja apua silloin kun sitä tarvitset. Huono asia ei tietenkään ole sekään, että lisäksi kaikki kaverisi ovat aina lähellä!

DAY SCHOOL & ISÄNTÄPERHE
Päiväkoulussa, eli day schoolissa, opiskelet ja harrastat koulun alueella, mutta asut paikallisen isäntäperheen luona. Isäntäperheessäsi olet perheenjäsen ja tutustut vaihtomaasi kulttuuriin olemalla osa perheesi arkea ja juhlaa. Isäntäperheestäsi tuleekin sinulle todennäköisesti hyvin läheinen, ja tulet varmasti olemaan heihin yhteydessä myös vaihtovuotesi jälkeen!

SINUN VALINTASI
Yhteisessä tapaamisessamme sinun ja vanhempiesi kanssa, käymme mm. läpi haluatko asua boarding schoolin campuksella vai isäntäperheessä. Kuuntelemme toiveesi tarkoin, mutta ehdotamme kuitenkin että pidät mielesi avoimena molemmille vaihtoehdoille, sillä ensisijaisen tärkeäähän on löytää sinulle paras mahdollinen kokonaisuus riippumatta siitä onko koulu yksityinen sisäoppilaitos vai päiväkoulu.