Tarinamme

Kansainväliset kokemukset ovat nuorelle arvokasta pääomaa, olipa kyseessä opiskelu tai lajiharrastaminen. Universal Players perustettiin vuonna 1997 avaamaan aktiivisesti harrastaville ja urheileville nuorille kansainvälisiä mahdollisuuksia ympäristöissä, joissa opetuksen korkea taso ja laadukas harrastaminen kulkevat tiiviisti käsi kädessä.

Tänä päivänä toimintamme on ainutlaatuista koko maailmassa. Rakennamme oppilaillemme kokonaisuuksia, joita kenelläkään muulla ei ole ohjelmistossaan. Lähes 20 vuoden ajan olemme auttaneet satoja oppilaita ja ylpeänä seuranneet heidän kasvamistaan ihmisinä kansainvälisten kokemusten myötä.

Tavoitteemme on mahdollistaa nuorelle ainutlaatuinen tapa oppia uusi kulttuuri ja kieli, opiskella, solmia elinikäisiä ystävyyssuhteita, toimia luontevasti kansainvälisessä ympäristössä ja samalla päästä jatkamaan omaa harrastus tai lajia ulkomailla.

Tiedämme mistä puhumme, sillä myös me olemme olleet aikoinaan samassa tilanteessa kuin sinä. Nuorina urheilijoina ulkomailla vietetyt vuodet tarjosivat elämyksiä ja oppia, jollaisesta emme olleet osanneet haaveillakaan. Nyt haluamme antaa oman ammattitaitomme käyttöösi auttaaksemme sinua eteenpäin elämässäsi niin lajiharrastajana kuin opiskelijanakin. Olemme onnistuneet tehtävässämme kun palaat kotiin ja toteat: “Lähtisin koska tahansa uudestaan!”

 

Toimistomme

Toimitusjohtaja
Mikko Saarni, CEO

Talous & hallinto
Timo Mäkelä, CFO

USA Boarding & Day Programs
Erika Sillanaukee, International Program Coordinator

Anni Raatikainen, Back Office Assistant

Annika Viiala, Back Office Coordinator

Johanna Raittila, International Program Coordinator (Äitiysvapaalla)

Avainhenkilöiden sähköpostit: etunimi.sukunimi[at]universalplayers.com

Toimistomme sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien varrella Tampere-Pirkkalan lentokentän tuntumassa.
Vieraspysäköintipaikat sijaitsevat pääsisäänkäynnin läheisyydessä.
Katso tarkempi sijainti kartasta.