Ready, steady, go! Haluamme varmistaa, että vaihtovuodestasi tulee onnistunut. Siksi emme tingi hakuprosessin läpikäymisestä.
Kuvat

Hakuprosessi

STEP 1: HAKEMINEN OHJELMAAN 
Aloita täyttämällä yhteydenottolomake täältä tai lähetä sähköpostia info@universalplayers.com tai soita 032220606 jo tänään! Mitä aiemmin olet liikkeellä sen parempi.

STEP 2: TAPAAMINEN 
Universal Playerillä haluamme aina tavata sinut ja vanhempasi henkilökohtaisesti. Tapaamisessa kanssanne kuuntelem­me toiveitanne ja kerromme vaihtoehdoista sekä luomme yhdessä budjetin vuodelle.

STEP 3: HAKEMUKSEN TEKEMINEN
Kun olet virallisesti ohjelmassamme, sinä ja vanhempasi saatte täytettäväksi varsinaisen hakemuspakettimme.

STEP 4: GAME PLAN
Teemme sinulle Game Planin eli kirjallisen suunnitelman sinulle sopivista kouluista ja käymme niitä läpi yhdessä ja valitsemme mieluisimmat, joiden kanssa etenemme hakuprosessissa.

STEP 5: OPISKELUPAIKAN VASTAANOTTAMINEN
Sijoituspaikan vahvistuttua otatte paikan vastaan allekirjoittamalla koulun sopimukset.

STEP 6: VALMISTAUTUMINEN VUOTEEN
Osallistut vanhempiesi kanssa Universal Playersin orientaatioon, jossa valmistamme teidät tulevaan opiskeluvuoteen. Lisäksi autamme viisu­minhaussa ja muissa valmisteluissa ennen maailmalle lähtöä.

STEP 7: UNOHTUMATON VUOSI
Sinut toivotetaan tervetulleeksi uuteen kouluusi ja kotiisi! Pian op­pitunnit, kaverit, harrastukset sekä muut aktiviteetit pitävätkin sinut kiireisenä. Varaudu siihen, että vuodestasi tulee unohtumaton elämys! Universal Playersin tiimi ja tuki ovat käytössäsi koko ulkomailla oleskelun ajan.